top of page

Wat doen we

&

waarom

Wij zijn met elkaar een bewogen groep mensen die zich in willen zetten voor de medemens die minder kansen hebben als wij in Nederland. Wij proberen door organisaties te steunen niet alleen geld te geven maar ook kennis te delen.

Kennis op het gebied van ondernemen en vaardigheden. Vandaar dat de vakschool Nazareth te Ouyagouya in Burkina Faso heel goed bij ons past.

In overleg met Woord en Daad hebben zij een project voor ons gezocht die wij op geheel eigen wijze hebben vorm gegeven. Door een inspiratie bezoek in november 2014 is het idee ontstaan om een container te vullen met gereedschappen en machines om zo het onderwijs op de vakschool een positieve boost te geven.

Door allerlei acties en met hulp van diverse ondernemers is het uiteindelijk gelukt om een afgeladen container met materialen naar Burkina te verschepen. In januari 2017 hebben twee teams ervoor gezorgd dat de machines zijn geïnstalleerd en is er een week lang training gegeven. Nu zien we uit naar het vervolg en zullen hierover via de site en nieuwsbrieven de geïnteresseerden informeren.

het bestuur:
Silhouette VZ.jpg
6221.jpg
Foto DirkvM (Middel)_edited.jpg
Vacature

Voorzitter

Wouter Verduijn

Penningmeester

Junior Cliëntadviseur Visser & Visser

Dirk van Meijeren

Bestuurslid

Directeur: Projectburo Rijnland

Cees.jpg
Cees den Hertog

Bestuurslid - communicatie

Eigenaar: Den Hertog bv

WenD  MH icon.jpg
Vacature

Bestuurslid

bottom of page